Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geplaatste artikel op mijn website. Drie keer per week plaats ik een artikel over training, voeding en de Mont Ventoux. Daarnaast schrijf ik reviews en schrijf ik over het goede doel en mijzelf. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Trainingsoverzicht Augustus en september

Trainingsoverzicht Augustus en september

Het is oktober en dus tijd voor het trainingsoverzicht augustus en september. De dagen worden in rap tempo korter, het weer wordt onstuimiger en de temperatuur zit in de vrije val. Allemaal tekenen dat we snel richting het einde van het jaar gaan. Afgelopen maand heb je mijn trainingsoverzicht gemist… Lees meer!

Trainingsoverzicht juli 2019

Trainingsoverzicht juli 2019

Het is de hoogte tijd voor het trainingsoverzicht juli 2019, we zijn namelijk alweer met de tweede week van augustus bezig! In juli ben ik rustig door gegaan met mijn trainingen, aangezien het ritme me van twee tot drie trainen erg goed bevalt. Als ik een aantal dagen achter elkaar niet hebt getraind dan voelt het bijna onwennig en heb ik echt weer zin om op de fiets te stappen. Lees meer!

Trainingsoverzicht juni 2019

Trainingsoverzicht juni 2019

Het is tijd voor het trainingsoverzicht juni 2019. Juni stond in het teken van de Mont Ventoux, waar ik de afgelopen maanden hard voor heb getraind. De eerste… Lees meer!

Join4energy Challenge Mont Ventoux

Join4energy Challenge Mont Ventoux

Afgelopen maandag schreef ik over mijn ultieme Mont Ventoux Challenge. In dit artikel schreef ik ook over Join4energy Challenge Mont Ventoux. Het doel achter mijn uitdaging, wat voor mij veel belangrijker is dan de het behalen van het driemaal beklimmen van de Mont...

Ultieme Mont Ventoux Challenge

Ultieme Mont Ventoux Challenge

Mijn ultieme Mont Ventoux Challenge stond twee weken geleden op het programma. Afgelopen maanden heb ik hard getraind om de Mont Ventoux te beklimmen. Minimaal drie keer per week trainen, geen alcohol drinken,… Lees meer!

Mont Ventoux liveblog

Mont Ventoux liveblog

Vanaf dinsdag zal Tjitze onderstaande blog bijhouden met live updates vanaf de Mont Ventoux. Rindert gaat op woensdag namelijk drie keer de  Mont Ventoux beklimmen op één dag! Woensdag 12 juni - 19:51 Terug op het park! Wat een dag en wat een prestatie vooral! Dit was...

Trainingsoverzicht mei 2019

Trainingsoverzicht mei 2019

Aankomende zondag vertrek ik naar Frankrijk voor de Mont Ventoux. Het is echter eerst tijd trainingsoverzicht mei 2019! Mei was een prachtige maand qua fietsweer, al begon de maand regenachtig en zonder fiets. Mijn fiets was namelijk bij de fietsenmaker voor een grote beurt waarbij zo’n beetje alle beweegbare onderd… Lees meer!

Aftellen naar Saksentocht

Aftellen naar Saksentocht

Het aftellen naar Saksentocht is begonnen! Op het moment van schrijven is het maandag en zaterdag is het al zover. Dan staat er voor en mijn jongere broer Tjitze een monstertocht op het programma. Deze tocht, is een tocht van plusminus 280 kilometer… Lees meer!

Trainingsoverzicht april 2019

Trainingsoverzicht april 2019

Het is alweer tijd voor een nieuw trainingsoverzicht! De maanden vliegen voorbij. Op het moment van schrijven van duurt het nog maar 5,5 week tot de challenge de Mont Ventoux… Lees meer!

Pin It on Pinterest