Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geplaatste artikel op mijn website. Drie keer per week plaats ik een artikel over training, voeding en de Mont Ventoux. Daarnaast schrijf ik reviews en schrijf ik over het goede doel en mijzelf. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Jeanet Veenstra

Jeanet Veenstra gaat dit jaar voor het eerst de Kale Berg beklimmen met team Switte4Energy. Jeanet is enthousiast geraakt door de verhalen van Greetje, Theo en Dietha. Jeanet besloot dit jaar de sprong in het diepe te wagen en dit… Lees meer!

Twee stappen terug

Deze week deed ik even twee stappen terug. In het begin van de week besloot ik om in plaats van 1,5 uur training mijn trainingen terug te brengen naar 1 uur. Om zo in plaats van op interval ook op kracht te kunnen trainen… Lees meer!

Saksentocht ruim 300 kilometer op de fiets

Een tijd terug schreef ik over een nieuwe actie, een monstertocht van 300 kilometer. Afgelopen week moest we (Tjitze* en ik) onze plannen helaas omgooien. Ons plan was een “rondje” IJsselmeer (ruim 300 kilometer). Zoal je misschien hebt gelezen wordt het fietspad over de Afsluitdijk vanaf 1 april (geen grap) afgesloten… Lees meer!

Tjitze Zijlstra

Tjitze Zijlstra (mijn broertje) gaat dit jaar voor de tweede keer de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, hij werd enthousiast door mij en besloot daarom ook mee te doen aan Join4Energy. Tjitze stelt zich in onderstaande interview voor… Lees meer!

Hartslag trainen

Afgelopen weken was ik onbewust ook bezig met mijn hartslag trainen. Vanaf het moment dat ik vorig jaar ben begonnen met mijn trainingen en het vastleggen hiervan merk mijn conditie flink verbeterd. Hiermee kan ik… Lees meer!

Wendy Uitslag

Wendy Uitslag gaat dit jaar voor het eerst de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, ze raakte geïnspireerd door Manon om zich in te zetten voor Join4Energy. Wendy stelt zich in onderstaande interview voor… Lees meer!

Heerlijk fietsweer

Wat een heerlijk fietsweer de afgelopen dagen! Als ik zaterdag en zondag niet had hoeven werken (van 13:30-22:00 uur) had ik in het weekend nog flink wat kilometers getrapt. Voordeel van het weekend werken is wel dat ik vrijdag een mooie afstand… Lees meer!

Alie Elzinga

Alie Elzinga gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Afgelopen weken stelde ik al een aantal teamleden van Switte4Energy voor. Deze week is het Alie haar beurt om zich voor te stellen!… Lees meer!

Stroopwafels bestellen

Stroopwafels bestellen! Gisteren zijn de dozen met stroopwafels binnengekomen. Een pallet vol! De eerste kopers begin zich te melden, waar ik erg dankbaar voor ben. .. Lees meer!

Pin It on Pinterest