Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geplaatste artikel op mijn website. Drie keer per week plaats ik een artikel over training, voeding en de Mont Ventoux. Daarnaast schrijf ik reviews en schrijf ik over het goede doel en mijzelf. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Aftellen naar Saksentocht

Het aftellen naar Saksentocht is begonnen! Op het moment van schrijven is het maandag en zaterdag is het al zover. Dan staat er voor en mijn jongere broer Tjitze een monstertocht op het programma. Deze tocht, is een tocht van plusminus 280 kilometer… Lees meer!

Trainingsoverzicht april 2019

Het is alweer tijd voor een nieuw trainingsoverzicht! De maanden vliegen voorbij. Op het moment van schrijven van duurt het nog maar 5,5 week tot de challenge de Mont Ventoux… Lees meer!

Trainingsoverzicht maart 2019

Ruim een week geleden had ik het al beloofd, maar vandaag maak ik het dan ook echt waar. Het is tijd voor het Trainingsoverzicht maart! Vorige week gaf ik het al aan, ik wil me meer gaan focussen op mijn trainingen en heb hierdoor minder tijd voor mijn website ingepland. Het is onderhand nog maar een paar weken tot de Mont Ventoux.. Lees meer!

Opbrengst

Opbrengst acties bekend! De opbrengst van mijn acties is bekend. Vorig jaar begon ik met de verkoop van Wilhelmina pepermunt om mijn sponsordoel van minimaal 1000 euro te behalen. De verkoop liep goed, al ben ik er nog steeds niet helemaal doorheen… Lees meer!

Prioriteiten stellen

Afgelopen weken is het rustig geweest rondom deze website. Dit kwam omdat ik veel bezig ben geweest met een ander project: Saksentocht.nl. Tjitze (mijn broer) en ik gaan op 18 mei namelijk een monstertocht fietsen voor het goede doel: een medicijn ontwikkelen voor kinderen met een energiestofwisselingziekten… Lees meer!

Jeanet Veenstra

Jeanet Veenstra gaat dit jaar voor het eerst de Kale Berg beklimmen met team Switte4Energy. Jeanet is enthousiast geraakt door de verhalen van Greetje, Theo en Dietha. Jeanet besloot dit jaar de sprong in het diepe te wagen en dit… Lees meer!

Twee stappen terug

Deze week deed ik even twee stappen terug. In het begin van de week besloot ik om in plaats van 1,5 uur training mijn trainingen terug te brengen naar 1 uur. Om zo in plaats van op interval ook op kracht te kunnen trainen… Lees meer!

Saksentocht ruim 300 kilometer op de fiets

Een tijd terug schreef ik over een nieuwe actie, een monstertocht van 300 kilometer. Afgelopen week moest we (Tjitze* en ik) onze plannen helaas omgooien. Ons plan was een “rondje” IJsselmeer (ruim 300 kilometer). Zoal je misschien hebt gelezen wordt het fietspad over de Afsluitdijk vanaf 1 april (geen grap) afgesloten… Lees meer!

Tjitze Zijlstra

Tjitze Zijlstra (mijn broertje) gaat dit jaar voor de tweede keer de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, hij werd enthousiast door mij en besloot daarom ook mee te doen aan Join4Energy. Tjitze stelt zich in onderstaande interview voor… Lees meer!

Pin It on Pinterest