Afgelopen maandag schreef ik over mijn ultieme Mont Ventoux Challenge. In dit artikel schreef ik ook over Join4energy Challenge Mont Ventoux. Het doel achter mijn uitdaging, wat voor mij veel belangrijker is dan de het behalen van het driemaal beklimmen van de Mont Ventoux. Join4energy zet zich voor kinderen met energiestofwisselingziekten.

Op de top van de Mont Ventoux samen met Tjitze

Op de top van de Mont Ventoux samen met Tjitze

Join4energy Challenge Mont Ventoux

Deze editie was voor mij alweer de vierde keer dat ik meedeed! In 2012 ,2013 en 2014 deed ik ook al mee. Toen ik vorig jaar opnieuw werd gevraagd hoefde ik niet lang na te denken. Wat een prachtige doel, wel jammer dat het na 10 jaar nog steeds nodig is. Er is namelijk nog geen medicijn. Eerder schreef ik over Join4energy in dit artikel:

Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op, en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput. Bij veel kinderen zijn ook organen aangetast die veel energie verbruiken, zoals de hersenen, het hart en de lever.

Wat voor mij één dag afzien was of beter gezegd twee dagen is voor hun een dagelijkse strijd.

Acties en opbrengsten

Vorig jaar begon ik me een pepermunt actie die gevolgd werd door een stroopwafelactie. Nadat ik mijn deel en Tjitze zijn deel had verkocht waren we er nog niet. Het was tijd voor een nieuwe actie en zo bedacht ik de Saksentocht. Dit alles met elkaar plus andere giften zorgden voor een mooi bedrag! Bijna 1100 euro!

Team Switte4Energy

Switte4energy

Samen met ons team haalden we meer dan € 44.000 op! Een geweldig bedrag, wat we  met 15 man hebben opgehaald. Naast ons team waren er nog meer teams en in totaal is er € 483.246,- euro opgehaald! Bijna een half miljoen! Dit volledige bedrag komt ten goede voor de ontwikkeling van een medicijn.

Bedankt!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor zijn/haar steun! Als je pepermunt of  stroopwafels van mij hebt gekocht? Super bedankt! Heb je mij gesponsord tijdens saksentocht of anders aangemoedigd? Ook hartstikke bedankt! Ook iedereen die mij mentaal en fysiek heeft ondersteund op mijn weg richting de Mont Ventoux en op de Mont Ventoux wil ik heel erg bedanken! Zonder jullie was het allemaal niet gelukt.

Join4energy Challenge 2019

En nu?

Deze blog begon om te laten zien hoe je van een nulpunt kan trainen naar een ultiem doel. (Bijna) Iedereen kan haar/zijn doel bereiken, zolang je maar doorzet. Ik zet ook door met deze blog. Mijn ultieme Mont Ventoux uitdaging is voltooid, maar er blijven nog meer dan nog genoeg uitdagingen over. Later meer hierover!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Pin It on Pinterest