Over

Op vind je een overzicht van alle artikelen over mij en het goede doel. Verder vertel ik je meer over de apparatuur en materialen die ik gebruik. En ik vertel je meer over mij en het team Switte4Energy. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Paspoort

Naam: Rindert Zijlstra
Leeftijd: 34
Stravaprofiel: 2365886

Saksentocht ruim 300 kilometer op de fiets

Een tijd terug schreef ik over een nieuwe actie, een monstertocht van 300 kilometer. Afgelopen week moest we (Tjitze* en ik) onze plannen helaas omgooien. Ons plan was een “rondje” IJsselmeer (ruim 300 kilometer). Zoal je misschien hebt gelezen wordt het fietspad over de Afsluitdijk vanaf 1 april (geen grap) afgesloten… Lees meer!

Tjitze Zijlstra

Tjitze Zijlstra (mijn broertje) gaat dit jaar voor de tweede keer de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, hij werd enthousiast door mij en besloot daarom ook mee te doen aan Join4Energy. Tjitze stelt zich in onderstaande interview voor… Lees meer!

Wendy Uitslag

Wendy Uitslag gaat dit jaar voor het eerst de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, ze raakte geïnspireerd door Manon om zich in te zetten voor Join4Energy. Wendy stelt zich in onderstaande interview voor… Lees meer!

Alie Elzinga

Alie Elzinga gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Afgelopen weken stelde ik al een aantal teamleden van Switte4Energy voor. Deze week is het Alie haar beurt om zich voor te stellen!… Lees meer!

Stroopwafels bestellen

Stroopwafels bestellen! Gisteren zijn de dozen met stroopwafels binnengekomen. Een pallet vol! De eerste kopers begin zich te melden, waar ik erg dankbaar voor ben. .. Lees meer!

Manon Funcke

Manon Funcke gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Afgelopen weken stelde ik al een aantal teamleden van Switte4Energy voor. Deze week is het Manon haart beurt om zich voor te stellen!… Lees meer!

Femke Wouda

Femke Wouda gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Afgelopen weken stelde ik al een aantal teamleden van Switte4Energy voor. Zo stelde ik een paar weken geleden Femke’s moeder… Lees meer!

Stroopwafels

Houd jij ook van stroopwafels? Ook al zijn de pepermuntjes nog niet helemaal verkocht, is het tijd voor een nieuwe actie!.. Lees meer!

Eric van der Meulen

Eric van der Meulen gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Afgelopen weken stelde ik al een aantal teamleden van Switte4Energy voor. Zo stelde ik vorige week Eric zijn vrouw Sieta vrouw voor… Lees meer!

Sieta van der Meulen

Sieta van der Meulen gaat samen met mij en het team Switte4Energy de Mont Ventoux op. Het is donderdag en dus hoognodig tijd om Sieta voor te stellen… Lees meer!

Pin It on Pinterest