Mijn naam is Rindert en ik ben de naam en gezicht achter deze website. Ik woon samen met mijn vriendin in Friesland, ben 33 jaar jong en werk bij VodafoneZiggo en Handelsonderneming Minco. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met verlichting, interieur en duurzaamheid. Samen met mijn vriendin beheer ik sinds kort een instagrampagina (Happy Pumpkin). En ik houd “natuurlijk” van sporten. Wel heb ik gemerkt dat ik zonder een doel niet zo sportief ben als ik had gehoopt. Voor mij een reden om weer een doel te stellen en hier naar toe te werken.

Plezier in sporten is het belangrijkste! Zonder plezier word het al snel moeten. Als iets mag is dat veel leuker.

Beklimmen van de Mont Ventoux

Een paar maand geleden vroeg Theo mij om volgend jaar met Join4Energy de Mont Ventoux te beklimmen. Voor 2019 is dit dus ook mijn doel! Later schrijf ik meer over Join4Energy. In 2019 ga ik opnieuw de Mont Ventoux beklimmen op m’n racefiets. Opnieuw? Ja, opnieuw. In 2012, 2013 en 2014 heb ik deze berg namelijk ook al beklommen. Toen ook met de stichting Join4Energy met nog ongeveer 250 andere sportievelingen. Meer informatie over hoe ik aan dit doel ben gekomen vind je in mijn eerste post: “Passie voor de Mont Ventoux“.

Doelen

Op 1 november 2018 (dus erg recent) ben ik met deze website begonnen. Mijn doel voor deze website of beter gezegd doelen zijn:

  • Motivatie en inspiratie om jouw sportieve doel te bereiken
  • Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekte
  • Voortgang vastleggen, hierdoor betere inzichten voor mijzelf en voor jou creëren
  • Informatiebron voor Mont Ventoux
  • Informatiebron voor je training en voeding
  • Beter worden in schrijven

Planning, wanneer plaats ik welke berichten

Drie keer per week zal ik een bericht plaatsen, zodat ik je regelmatig op de hoogte kan houden van mijn vorderingen. Daarnaast vertel ik uiteraard over de mont ventoux, training en voeding. Mijn planning is momenteel:

Maandag: Training update (/training)
Woensdag: Over verschillende topics (/over)
Zaterdag: Informatieve post (/voeding, /training en /mont-ventoux)

Deze week wijk ik daarvan af, omdat ik toch eerst iets meer over mijn achtergrond wil vertellen.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van dit bericht een brandende vraag? Reageer hier onder en laat het me weten! Je kan me ook bereiken via social media en via het contactformulier.

Pin It on Pinterest