Team Switte4Energy is in 2012 opgericht door Theo, Elmar en Rindert. Waar het team met drie mannen begon heeft het door de jaren heen heel wat verschillende samenstellingen gehad. Theo, Greetje en Manon hebben hier altijd deel vanuit gemaakt (vanaf 2013). Dit jaar ga ik ook weer de Mont Ventoux op met team Switte4Energy, dit deed ik voor het laatst in 2014, wat alweer 5 jaar geleden is. Het team bestaat dit jaar uit 15 sporters! Meer over het ontstaan van team Switte4Energy lees je in het artikel “Passie voor de Mont Ventoux“.

Team Switte4Energy

Zoals ik in de inleiding al aangaf bestaat ons team dit jaar uit 15 teamleden! Een aantal teamleden gaat de Mont Ventoux dit jaar voor het eerst omhoog. En een aantal teamleden hebben de Mont Ventoux al vijf keer of meer dan vijf keer beklommen!  Een aantal leuke/interessante feitjes:

  • Ons team bestaat uit tien vrouwen en vijf mannen.
  • Manon heeft in totaal acht keer meegedaan aan Challenge Mont Ventoux en is hiermee koploper.
  • Greetje volgt op bijna gelijke voet met in totaal zeven beklimmingen.
  • Zeven teamleden beklimmen dit jaar de Mont Ventoux voor het eerst.
  • Dertien teamleden gaan met de racefiets de Mont Ventoux beklimmen.
  • Een teamlid gaat met Mountainbike omhoog (Frank)
  • Een teamlid gaat lopend omhoog (Dymphie)

Interviews

Het leek me leuk om alle teamleden een gezicht te geven en hun de kans te geven om meer over hun zelf te vertellen. Daarom heb ik ze gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden. Het resultaat van de interviews is nog leuker uitgepakt dan ik had verwacht. Hieronder vindt je alle geplaatste interviews tot nog toe:

0 0 stem
Artikelbeoordeling
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Pin It on Pinterest