Training

Hier vind je al mijn trainingsoverzichten terug. Deze maak ik aan het einde van elke week en plaats ik aan het begin van elke week. Hierin vind je mijn trainingen, trainingsduur en doelen. Daarnaast schrijf ik over evenementen en toertochten en ga ik dieper in op specifieke trainingen. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Komende evenementen, toertochten en trainingen:

Spinningmarathon Switte4Energy

zaterdag 19 januari 2019 13:00 – 17:00
Als je gaat trainen heb je doelen nodig om naar toe te kunnen werken! In 2019 doe ik mee aan een spinning marathon van vier uren bij bewegingscentrum Switte in Buitenpost.

Ik wil meer informatie over dit evenement!

Amstel Gold Race 2019

zaterdag 20 april 2019
Eén van de weinige evenementen in Nederland waar je evenveel hoogtemeters maakt als bij de Mont Ventoux. In 2019 doe ik alweer voor de zesde keer mee.

Ik wil meer informatie over dit evenement.

Challenge Mont Ventoux

zaterdag 15 juni 2019
Mijn ultieme doel voor 2019 is de beklimming van de Mont Ventoux! Op deze datum gaat het gebeuren!

Ik wil meer informatie over dit evenement!

Trainingsoverzicht Augustus en september

Trainingsoverzicht Augustus en september

Het is oktober en dus tijd voor het trainingsoverzicht augustus en september. De dagen worden in rap tempo korter, het weer wordt onstuimiger en de temperatuur zit in de vrije val. Allemaal tekenen dat we snel richting het einde van het jaar gaan. Afgelopen maand heb je mijn trainingsoverzicht gemist… Lees meer!

Trainingsoverzicht juli 2019

Trainingsoverzicht juli 2019

Het is de hoogte tijd voor het trainingsoverzicht juli 2019, we zijn namelijk alweer met de tweede week van augustus bezig! In juli ben ik rustig door gegaan met mijn trainingen, aangezien het ritme me van twee tot drie trainen erg goed bevalt. Als ik een aantal dagen achter elkaar niet hebt getraind dan voelt het bijna onwennig en heb ik echt weer zin om op de fiets te stappen. Lees meer!

Trainingsoverzicht mei 2019

Trainingsoverzicht mei 2019

Aankomende zondag vertrek ik naar Frankrijk voor de Mont Ventoux. Het is echter eerst tijd trainingsoverzicht mei 2019! Mei was een prachtige maand qua fietsweer, al begon de maand regenachtig en zonder fiets. Mijn fiets was namelijk bij de fietsenmaker voor een grote beurt waarbij zo’n beetje alle beweegbare onderd… Lees meer!

Trainingsoverzicht maart 2019

Trainingsoverzicht maart 2019

Ruim een week geleden had ik het al beloofd, maar vandaag maak ik het dan ook echt waar. Het is tijd voor het Trainingsoverzicht maart! Vorige week gaf ik het al aan, ik wil me meer gaan focussen op mijn trainingen en heb hierdoor minder tijd voor mijn website ingepland. Het is onderhand nog maar een paar weken tot de Mont Ventoux.. Lees meer!

Jeanet Veenstra

Jeanet Veenstra

Jeanet Veenstra gaat dit jaar voor het eerst de Kale Berg beklimmen met team Switte4Energy. Jeanet is enthousiast geraakt door de verhalen van Greetje, Theo en Dietha. Jeanet besloot dit jaar de sprong in het diepe te wagen en dit… Lees meer!

Twee stappen terug

Twee stappen terug

Deze week deed ik even twee stappen terug. In het begin van de week besloot ik om in plaats van 1,5 uur training mijn trainingen terug te brengen naar 1 uur. Om zo in plaats van op interval ook op kracht te kunnen trainen… Lees meer!

Hartslag trainen

Hartslag trainen

Afgelopen weken was ik onbewust ook bezig met mijn hartslag trainen. Vanaf het moment dat ik vorig jaar ben begonnen met mijn trainingen en het vastleggen hiervan merk mijn conditie flink verbeterd. Hiermee kan ik… Lees meer!

Heerlijk fietsweer

Heerlijk fietsweer

Wat een heerlijk fietsweer de afgelopen dagen! Als ik zaterdag en zondag niet had hoeven werken (van 13:30-22:00 uur) had ik in het weekend nog flink wat kilometers getrapt. Voordeel van het weekend werken is wel dat ik vrijdag een mooie afstand… Lees meer!

Pin It on Pinterest