Training

Hier vind je al mijn trainingsoverzichten terug. Deze maak ik aan het einde van elke week en plaats ik aan het begin van elke week. Hierin vind je mijn trainingen, trainingsduur en doelen. Daarnaast schrijf ik over evenementen en toertochten en ga ik dieper in op specifieke trainingen. Klik op de afbeelding boven het artikel of klik op “Lees meer!” om het artikel te lezen. Veel leesplezier!

Komende evenementen, toertochten en trainingen:

Spinningmarathon Switte4Energy

zaterdag 19 januari 2019 13:00 – 17:00
Als je gaat trainen heb je doelen nodig om naar toe te kunnen werken! In 2019 doe ik mee aan een spinning marathon van vier uren bij bewegingscentrum Switte in Buitenpost.

Ik wil meer informatie over dit evenement!

Amstel Gold Race 2019

zaterdag 20 april 2019
Eén van de weinige evenementen in Nederland waar je evenveel hoogtemeters maakt als bij de Mont Ventoux. In 2019 doe ik alweer voor de zesde keer mee.

Ik wil meer informatie over dit evenement.

Challenge Mont Ventoux

zaterdag 15 juni 2019
Mijn ultieme doel voor 2019 is de beklimming van de Mont Ventoux! Op deze datum gaat het gebeuren!

Ik wil meer informatie over dit evenement!

Trainingsoverzicht maart 2019

Ruim een week geleden had ik het al beloofd, maar vandaag maak ik het dan ook echt waar. Het is tijd voor het Trainingsoverzicht maart! Vorige week gaf ik het al aan, ik wil me meer gaan focussen op mijn trainingen en heb hierdoor minder tijd voor mijn website ingepland. Het is onderhand nog maar een paar weken tot de Mont Ventoux.. Lees meer!

Jeanet Veenstra

Jeanet Veenstra gaat dit jaar voor het eerst de Kale Berg beklimmen met team Switte4Energy. Jeanet is enthousiast geraakt door de verhalen van Greetje, Theo en Dietha. Jeanet besloot dit jaar de sprong in het diepe te wagen en dit… Lees meer!

Twee stappen terug

Deze week deed ik even twee stappen terug. In het begin van de week besloot ik om in plaats van 1,5 uur training mijn trainingen terug te brengen naar 1 uur. Om zo in plaats van op interval ook op kracht te kunnen trainen… Lees meer!

Hartslag trainen

Afgelopen weken was ik onbewust ook bezig met mijn hartslag trainen. Vanaf het moment dat ik vorig jaar ben begonnen met mijn trainingen en het vastleggen hiervan merk mijn conditie flink verbeterd. Hiermee kan ik… Lees meer!

Heerlijk fietsweer

Wat een heerlijk fietsweer de afgelopen dagen! Als ik zaterdag en zondag niet had hoeven werken (van 13:30-22:00 uur) had ik in het weekend nog flink wat kilometers getrapt. Voordeel van het weekend werken is wel dat ik vrijdag een mooie afstand… Lees meer!

Energie verdelen

Tijdens je trainingen is het belangrijk om je energie te verdelen. Dit heb ik afgelopen week ook weer gemerkt, voornamelijk afgelopen weekend. Afgelopen weekend ging ik net als het weekend daarvoor mountainbiken in Appelscha. Dit keer had ik echter een andere fiets gehuurd, die behalve lichter ook afgemonteerd was met hogere groep… Lees meer!

Even een tandje erbij

Deze week heb ik weer even een tandje erbij kunnen doen! Na twee weken rustig aan stond ik ook te popelen om weer te kunnen doen. Zo heb ik deze week ook voor het eerst sinds lange tijd gemountainbiket!… Lees meer!

Nog even rustig aan

Afgelopen week deed ik het nog even rustig aan. De griep had me twee week geleden flink te pakken en heeft me een week geveld. Afgelopen week was ik wel weer aan het werk, maar ging de training helaas nog niet veel beter. Ik merkte dat ik mijn energie nog mis… Lees meer!

Even een tandje terug

Afgelopen week moest ik even een tandje terug doen. Afgelopen week was ik geveld door de griep, vandaar dat je vorige maandag ook geen trainingsoverzicht voorbij heb zien komen. Een aantal weken was ik al wat aan het kwakkelen… Lees meer!

Pin It on Pinterest